Valitse sivu

ihana valo!

En ole uuden vuoden lupauksia tehnyt, mutta tällä hetkellä päällimmäisenä mielessäni on unelmia ja haaveita, jotka liittyvät itseni kehittämiseen ja toteuttamiseen, vahvuuksieni hyödyntämiseen ja ehkäpä unelmatyön löytymiseen. Olen luottavainen sen suhteen, että asioilla on tapana järjestyä. Ja johonkin suuntaan tässä taas ollaan menossa.

Sydäntalven kääntymisen kevättalveen, valoisan ajan lisääntymisen ja valon kirkastumisen myötä arki tuntuu keveämmältä. Tästä jaksaa taas aloittaa jotain uutta ja erilaista.

 

kevättä kohti

Muutama lämpimämpi päivä ja etelän puolen räystäilllä keikkuu jääpuikkoja. Tästä se alkaa…

 

Kevät mielessä -ja vaihteeksi vihreää lankaa puikoilla.

touhukas kaveri

Pieni Manu on kotiutunut nopeasti. Se jaksaa touhuta kaiken valveillaoloaikansa, mutta sitten kun väsyttää, niin sitten väsyttää.

 

Lankakaapin ns. jämälankojen tuhoamiseksi neuloin muutamat sukat P-Savon syöpäyhdistykselle. Koko ja malli saa olla mitä vaan, ainut kriteeri sukille on, että varren pitää olla mahdollisimman joustava.