Valitse sivu

Syyskuun tuulet

Kesäkukat vaihtuivat syksyisin kaverviin ym. Ruskaa alkaa jo puissa näkyä. Villiviinikin jo punertaa. Vanha tammi on alkanut lehtiään pudottaa. Useampi keikka saadaan vielä kaatopaikalle puiden lehtiä kuskata.

Päivät lyhenevät nopsaan, eikä ulkoilu enää niin maita. Onneksi on keksitty sellaiset asiat kuin kirjasto, äänikirjat ja suklaa. Melatoniinia otan purkista, jos se antaisi vähän pidemmät yöunet.
Keväästä alan jo haaveilla. Kohta saan taas kaivaa maahan lisää kukkasipuleita uutta kevättä odottamaan. Löysin kauniita kaksivärisiä lila-valkoisia tulppaaneita ja valkoisia narsisseja.  
Toukokuu on kyllä ihan parasta ja huhtikuukin. Sitä ennen pitää vaan harmaa syksy läpi raahustaa ja talven kylmyydestä selvitä. Huh. Ihan jo etukäteen syksy ja talvi alkaa tympiä. Voi kun olisikin Muumi ja voisin lähteä kohta talviunille. Herätä vasta sitten kun lumet olis sulaneet.

 

Lyhyt ”lomanen” Tampereella

Meidän piti jo maaliskuussa olla Tampereella Stingin keikalla. Sain lipun sinne synttärilahjaksi helmikuussa. Mutta hyvää kannatti odottaa. Keikan moni kappale oli ihan ”veret seisauttava”. Ja samaa mieltä näytti olevan moni muu keikalle tullut, yhteensä yli 10 000 fanista. Seuraava päivä kierreltiin vielä Tampereella, mm. Näsilinnassa museoiden näyttelyissä, taidelainaamossa ja etsimässä Pispalasta meille uutta asuntoa.

 

Lisää taidetta

Uudet grafiikat tulivat kehystäjältä. Nämä lähtevät tytöille synttärilahjoiksi. Ovat ihan saman sarjan töitä, niin eivät voi syyttää, että toinen sai paremman. Kiitokset Annelille Korsoon, että raaski nämä antaa.

Talven varalle

Sukkia ja lapasia ”tippuu puikoilta” ympäri vuoden, mutta nyt tein pikapiponkin. Tämä on niin paksulla langalla neulottu, että valmistuu parissa illassa. Sainkin heti tilauksen tästä, mutta eri värissä.

Lyhdyt on jo kaivettu esiin. Kohta voi jo alkaa pihalle kausivaloja virittämään.

Tämäkin kappale Nokia Areenalla kuultiin. Tällä kertaa vain sovitettuna enemmän afro-tyyliin, niinkuin monet Policen reggaekappaleetkin.

Tämänkin kappaleen kuulin livenä Peter Gabrielin Tanskan keikalla. Kate ei vain siellä ollut. Hyvä ” voimabiisi” tämäkin. Sellaiseen hetkeen, kun tekisi mieli jo luovuttaa.