Valitse sivu

Oi kaunis elokuu

Elokuun, kaunis ja haikea fiilis. Vielä onneksi luonnossa väriä ja syksyn kukkijoita pystyssä. Silti vähän haikea olo, että tässäkö se sitten oli. Suomen ”pitkä” kesä. Että ensi kesää saa jo jo alkaa odottamaan. Onneksi elokuussa on paljon hyvää. Hämärät, mutta vielä melko lämpimät illat… Eikä päivällä enää helle väsytä, vaan.
Lomilta töihin paluu sujui ihan kivuttomasti. Ihan ensimmäisillä viikoilla oli vielä osa lomilla, eikä töissä heti täysi tohina. Pysyi hissukseen laskeutumaan työmoodiin. Työkalenterissa ei vielä paljon merkintöjä ja voi vaan tehdä sen mikä eteen tulee. Syyskuussa sitten onkin kiireempi, mutta siihen vauhtiin ehtii tässä elokuun lopulla kirimään.
Tästä se arki taas lähtee rullaamaan. Joinakin vuosina lomilta ei olisi millään halunnut palata, kun töissä odotti huonot fiilikset. Onneksi nyt on työviikkokin ihan normi meininkiä, niin loman loppuminen ei ollut mikään iso juttu.

 

”Lapseni pöydän ympärillä:
nämä ovat niitä ihmisiä joille minut on tarkoitettu
olemaan hyvä.”

– Eeva Kilpi

”Että mitäkö odotan elämältä?
Elämyksiä:
iloa ja moraalisia ongelmia.”

– Eeva Kilpi

KÄSSÄILYÄ

Viileämmät säät saa olemaan enemmän sisällä ja miettimään tulevaa syksyä ja talvea. Ja joululahjasukkia/-lapasia on hyvä jo alkaa neulomaan. Tässä viime viikonvaihteessa valmistuneita.

 

maljakkomania

Mihinkään kaappiin/hyllyyn ei enää uusia maljakoita mahdu. Mutta silti nyt elokuussa löysin tori.fi:stä tämän vihreän 90-luvun alun maljakon. Ihan näin isosuista maljakkoa ei minulla ennen ollutkaan. (Hyvä syy uuden maljakon hankkimiseksi ja toinen hyvä syy; sain niin halavalla).