Valitse sivu

 Syyskuun tuulet

Kesäkukat vaihtuivat syksyisin kaverviin ym. Ruskaa alkaa jo puissa näkyä. Villiviinikin jo punertaa. Vanha tammi on alkanut lehtiään pudottaa. Useampi keikka saadaan vielä kaatopaikalle puiden lehtiä. Onneksi päivät ovat olleet melkein kesäisen lämpimiä ja työmatkapyöräillessä on harvoin sade päässyt kastelemaan.

Uudesta keväästä alan jo haaveilla. Kohta saan taas kaivaa maahan lisää kukkasipuleita uutta kevättä odottamaan. Löysin kauniita tulppaanin ja uuden näköisiä, kaksivärisen narsissin sipuleita. Toivottavasti myyrät jättävät ne talvella rauhaan.

 

Lyhyt ”lomanen” Dublinissa

Pitkä viikonloppu Dublinissa oli piristävä reissu syksyn keskelle. Paluu kesän lämpöön ja uudet, kauniit maisemat virkistivät arjen keskellä. Musiikki ja rento meininki oli juuri sitä mitä lähdettiin etsimäänkin. Nyt pitää alkaa säästämään uuteen matkaan. On niin monta kaupunkia, joissa haluaisin käydä.

 

Talven varalle

Sukkia ja lapasia ”tippuu puikoilta” ympäri vuoden, mutta nyt tein pikapiponkin. Tämä on niin paksulla langalla neulottu, että valmistuu parissa illassa. Sainkin heti tilauksen tästä, mutta eri värissä.

Tässä vanhaa (kunnon) Brittipoppia Blurilta. Heidän uusin, tänä kesänä ilmestynyt levy piti myös saada. Se LP-muodossa.