Valitse sivu

Syksyä sisustukseen

Syksy tuo vähän väriä meidän musta-valko-harmaaseen taloon.
Tänä syksynä ripaus punaista tuli ”lämmittämään” tunnelmaa. Kirpparilta löytämästäni vihkiruusu-kankaasta ompelin muutaman koristetyynyn ja Ikean Ludde-talja pehmentää tätä kovaa pikku penkkiä. Tyttö nimesi penkin piinapenkiksi, niin ”mukava” se on istua…Tämä penkki onkin enimmäkseen kissan käytössä ja hätävarana jos vieraita on niin paljon ettei olohuoneen sohvalle tai nojatuoleihin enää ketään mahdu.

Ukin Amerikasta tuoman arkun päällä on vaihtuva kokoelma kauden koristeita. Näin joulun alla on joku joulukukka, huonekuusi tai kuusenoksa koreisteineen.

Väriä ja valoa

Vanha Fiskarsin teräslautanen sopii hyvin kynttilöiden alustaksi, kun värikin on sopivasti punainen.

Kasveja!

Viherkasvien kasvatus sisällä ei minulta onnistu kuin vain helpoimpien kasvien kanssa. Monet kasvit olen saanut hengiltä nopeastikin.  Leikkokukat elävät vain hetken, mutta ovat sitten sitäkin upeampia. Perjantaina ostan monesti kukkakimpun, se aloittaa hyvin viikonlopun ja juhlistaa mukavasti arkea.