Valitse sivu

Pientä pintaremonttia

Nyt kun vapaa-aika on taas lisääntynyt, on aikaa tehdä pitkään mielessä olleita remontteja. Telkkari-/takkahuoneen musta tapetti oli jo melkein kymmenen vuotta seinässä ollut. Ihan ehjä vielä, mutta mieli kaipasi jotain uutta ja valoisampaa. Nyt tilalla Marimekon tapettia ja tauluille siinä hylly, ettei tarvitse taulukoukkuja enää seinään ruuvata. Sohvan ja nojatuolien käsinojia yritän suojata (ei niin näteillä) torkkupeitoilla, Manu kun yrittää niihin kynsiään terottaa. Voisi jotkut suojapussukat niihin ommella, että kangas säästyisi.
Nyt vain pitäisi löytää sopivamman värinen matto ja koristetyynyt sohvalle ja nojatuoleihin. Vähän raikkaampaa kevääksi ja kesäksi. Ja voi alkaa miettiä jo seuraavaa sisustusprojektia.
Kun vähän sää lämpenee, pitää alkaa lasikuistia siivoamaan ja tuunaamaan.

Olen taas tässä uuden edessä. Määräaikainen työ päättyi. Olo on haikea, mutta vähän helpottunutkin. Sain tutustua uusiin työtapoihin ja uusiin ihmisiin. Sain taas huomata miten paljon mukavia, reiluja ja ahkeria ihmisiä Kuopiosta löytyy. Heille voi vaan toivoa kaikkea hyvää tulevaisuudessa.

 

Hyvä tähystyspaikka

Manu on keksinyt uuden lepopaikan tulostimen päältä. Siitä sen on hyvä seurata mitä muut telkkarista katsovat ja vahtia mitä kaikkea tulostetaan. Vielä näin pentuna se kannen päälle mahtuu, ainakin kun jotkut tassuista ulkopuolella roikkuvat.

 

 

 

Kevään ensimmäiset

Kuistille tuovat väriä ja tuoksua narsissit. Jos nyt ei enää kovia pakkasia tulisi.