Valitse sivu

Pidemmät päivät!

Tämä viikko on meidän alueen koulujen hiihtolomaviikko. Itselle ei ole kertynyt virallista talvilomaa, mutta sain pidettyä ruhtinaalliset 1,5 päivää vapaata. Pieni ”lomanen” tuntui pidemmältäkin lomalta, kun lähdettiin heti ajamaan naapurikaupunkiin Jyväskylään. Valitettavasti Aalto-museo oli remontissa. Se olisi ollut kiva vierailukohde, mutta yksi taidenäyttely päästiin katsomaan ja hyvä lankakauppa ”Neuloosi” löytyi keskustasta. Valmiit aamupalat ja ruoat tuovat lyhyeenkin lomaan mukavan lomafiiliksen ja Jyväskylästä löytyi hyviä ruokapaikkoja.

 

Naistenpäivä

Maaliskuun merkkipäivä, jolla ei ole minulle suurta merkitystä. Mutta on kuitenkin hyvä syy nauttia kakuista ja herkuista. Vaikka ei minulla ole ongelmia herkutella ilman mitään syytäkään. Hotellin aamupalalla oli maukas mansikkamoussekakku.

 

Retroilua

Hauskat pelikortit löytyivät Jyväskylästä paperikaupasta kotiin viemisiksi.