Valitse sivu

Uusi vuosi, uusi mahdollisuus

Koen vuodenvaihteen hyvänä mahdollisuutena pysähtyä hetkeksi miettimään, mihin suuntaan on elämässään kulkemassa. Mitä voisi uudessa vuodessa tehdä toisin (paremmin) ja mitä hyvää on edellisestä/edellisistä vuosista jäänyt käteen (vyötärölle?). Mitkä asiat ovat hyvin, ja mitkä huonosti. Mikä tekee onnelliseksi, ja onko onnellisuutta ylläpitäviä asioita elämässä tarpeeksi.  Ja on myös hyvä muistaa, että elämä ei koskaan tule olemaan täydellistä. Silti sitä aina vaan parempaa tulevasta vuodesta toivoo ja haluaa. Ja toivo paremmasta vuodesta on vuoden vaihtuessa ensimmäisenä mielessä. Ilman toivoa ei ole elämää.

Jospa kesällä voisimme liikkua vapaammin tai ainakin pysyisimme suht´koht terveinä. Niin oma lähipiiri, kuin iäkkäät sukulaisetkin. Tai me kaikki.
Joulukukkien jälkeen piti saada jotain keväisempiä kukkia maljakkoon. Kotimaiset tulppaanit tuovat vaihtelua joulun punaisten kukkien jälkeen.

 

Ihan itselle

Joulun jälkeen on aikaa tehdä jotain itsellekin. Okrankeltainen pipo Novitan Icelandic wool -lanka on 100% pörröistä villaa. Ja lämmittää hyvin päätä. Jos nyt ei kuitenkaan pitkiä pakkasjaksoja olisi tulossa.

 

 

Joulun rippeitä

Jouluomenoita ja -suklaata syödään vielä vuoden vaihtuessakin. Välipäivinä piti käydä vähän Tempolla hikoilemassa, valitettavasti ryhmätunnit menivät koronatauolle.  Ihan ilman ohjausta ei tule oikein mitään liikuttua. Jospa pian salit taas avautuisivat.