Valitse sivu

Tästä kesä voi alkaa…

… vai voiko, jos ei ole kesälomaa

Talven pimeinä päivinä mietin tulevaa kesää. Miten elämä silloin olisikin helppoa, ulos voi mennä ilman ulkovaatteita ja olla vapaalla ilman kelloa ja mitään aikatauluja. Kesä nyt silti alkoi, vaikka ei tänä vuonna varsinaista kesälomaa olekaan. Yksi pidennetty viikonloppu on takana. Siinä ehdittiinkin tehdä samoja asioita mitä yleensä pidemmälläkin kesälomalla. Monen kesän tutut messut, asuntomessutkin ehdittiin kiertää ja taidetta ihastella Heslingin Kuusisaaressa. Auton mittariinkin tuli kilometrejä melkein 1200.

Kuopio-Helsinki-Turku-Naantali-Helsinki-Kuopio -kierros auttoi vähän reissunnälkään. Loppukesästä jos kierreltäisiin vain P-Karjalassa sukulaisissa, mökillä ja mustikkametsässä. Jospa ensi kesänä pääsisi vähän kauemmaksi kotinurkilta.

 

Ensi kesänä loviisaan

Messuilu on hauskaa puuhaa. Talvella (syksyllä) on käyty Habitare- ja kirjamessuilla. Kesällä asuntoja tutkimassa. Asuntomessuja on kierrelty eri kokoonpanoilla jo vuodesta 1995. Kauempana olleet messut (Oulu, Kokkola…) on jääneet väliin, mutta Keski-ja Etelä-Suomen messut on käyty katsomassa. Kiva nähdä mikä on milloinkin sisustuksessa/rakentamisessa pinnalla. Tänä vuonna oli pienilläkin pihoilla porealtaat ja nuotiopaikat. Ja puuta oli käytetty jossain taloissa ihan liikaakin. Ainakin minun makuun.

 

 

 

 

kukkia ja kirjoja!

Voiko pihalla olla liikaa kukkia? Ei voi ja yritän etsiä eri aikoihin kukkivia, että olisi aina jotain kukassa aikaisesta keväästä myöhään syksyyn. Leikkokukkiakin saisi olla sisällä maljakoissa aina… Jo kauan sitten on joku osannut laittaa asioita tärkeysjärjestykseen;

Jos omistat puutarhan ja kirjakokoelman, sinulta ei puutu mitään.”
– Cicero