Valitse sivu

Vapun jälkeistä elämää

Taas toinen, vaisumpi vappu takana. Lasten ollessa pieniä vappua vietettiin monesti isommalla porukalla. Oltiin joko Savonlinnassa tuttavaperheellä tai heidän viisihenkinen perheensä vieraili meillä Kuopiossa. Lapsilla oli vappupallot ja kotia koristeltiin palloilla ja serpentiineillä. Nyt kaksi viimeisintä vappua on menty ihan ”matalalla profiililla” oman perheen kesken. Vappubrunssi ja torilla ”patsastelu” yo-lakki päässä ovat ainoat asiat, jotka ovat jääneet vappuperinteiksi. Tänä vappuna jäi kolean sään takia maistelematta kevään ensimmäinen jäätelökioskin jäätelökin. Toivottavasti kesällä säiden lämmetessä voidaan käydä Kuopion torilla jätskeillä.

Pikku-Manu tuli jo kunnioitettavaan puolen vuoden ikään. Painoakin on tullut rodulle ominaiseen tapaan niin, että kiloja alkaa olla lähempänä neljää kuin kolmea. Mitenkähän suureksi tämä pentu vielä ehtii kasvaa. Energiaa ainakin riitää ja kaveri tykkää kiipeillä joka paikkaan.

 

 

Kesän juhlia

Tänä erikoisena kesänä kaikki juhlatkin järjestetään eri tavalla mitä ensin ajateltiin. Mutta jotenkin niistä luovitaan. Niin monta syytä on juhliin. Toivottavasti saadaan juhlia nuorimmaisen opiskelujen alkamista ja syksyllä aloittaa totuttelua uudenlaisen arkeen.

 

 

 

Kesän ensimmäiset

 Orvokit aloittavat kesän ensimmäisinä kukkijoina. Jospa ei montaa pakkasyötä enää tulisi.