Valitse sivu

Uusi vuosi, samat kuviot

Saatiin valkea joulu. Tänä jouluna meni vain joulukuu pitkälti sisällä ja sängyn pohjalla ollessa ja sairastaessa. Jospa nyt tammikuussa alkaisi olo paranemaan ja pääsisin ulkoilemaankin. Nämäkin talviset kuvat on enimmäkseen sisäkuvia.

Vuosi taas vaihtui. Mitään varsinaisia uudenvuodenlupauksia en nytkään tehnyt. Mutta tietysti yritän elää tämän vuoden edellistä terveempänä, liikkua enemmän ja pitää omasta kropasta parempaa huolta (että se jaksaisi vielä monta kymmentä vuotta). Valitettavasti joillekin sairauksille ei mahda mitään, vaikka miten terveesti yrittää elää.

Onneksi alkaa valoisan päivän aika pidentymään, niin tuntuu heti, että alkaa saada tehtyä enemmän aikaiseksi kaikkea yhden päivän mittaan.

 

 

Kirjoja!

Viime vuoden luettujen ja kuunneltujen kirjojen määrä oli suurinta koskaan. Onneksi uusia – ja hyviä kirjoja tulee koko ajan lisää ja niiden lisäksi on vielä vanhoja klassikoita. Nyt kun kipeänä ei oikein muuta jaksa tehdä, niin lukeminen on hyvää ajanvietettä.

 

Vaihteeksi perusmalleja

Kaikkien kuviosukkien ja -lapasten jälkeen on kiva tehdä ihan perusmalleja, joissa ei tarvitse mitään ohjeita seurata ja ne valmistuvat nopsaan telkkarin ääressä. Nämä lähtevät lahjaksi…

 

Ns. jämälankoja on kertynyt jo niin paljon, että niistä saa aika monet kymmenet sukat ja lapaset. Nyt ainakin alkuvuden yritän olla ostamatta uusia lankoja ja tehdä jämistä erilaisia väriyhdistelmiä. Tässä tulossa sukat Olga-mallilla.

Tuikuista tunnelmaa takan päälle.