Valitse sivu

Keinoja talvehtimiseen

Talvesta kevääseen selviämiseen täällä pimeässä Pohjolassa on muutama. Yksi on suklaa, mutta olen onneksi löytänyt muitakin harrastuksia suklaan syömisen lisäksi.

Kotia olen sisustanut ja vaihtaisin kovasti huonekalujen järjestyksiä, mutta valitettavasti moni huonekalu istuu vain hyvin paikalleen, eikä taas mahdu uuteen, löytämääni paikkaan. Grafiikkaa olen saanut seinille lisää, vaihtanut mattoja ja tyynyjä ym pientä. Ullakolta hain ikkunalle kynttelikön ja lasitetulle kuistille lisää led-koristeita.

Kirjoja olen lukenut nyt syksyllä ja talvella enempi kuin muina vuosina. Kännykän Reading List -sovellus kertoo miten monta ja millaisia kirjoja on tullut luettua. Joitakin kirjoja olen ”tähdittänyt” niiden hyvyyden mukaan, mutta enemmän lista auttaa etsiessä uutta luettavaa.  Illalla luen ”iltasaduksi” itselleni kirjaa ja päivällä neuloessa ja siivotessa kuuntelen äänikirjoja.

Käsitöitä teen ympäri vuoden, mutta vielä enempi näin talvisaikaan. Ja ihan parasta kotona ”talvehtimista” on neulominen joko äänikirjan tai elokuvan tai tv-sarjan siivittämänä. Tällä hetkellä toimii hyvin ”The Grown” ja ruotsalaiset sisustussarjat ”Arkkitehdin kotona” tai ”Dröm Hem”. Ruotsalaisilla on niin kauniita ja viihtyisiä koteja, että melkein käy katteeks. 🙂

 

Joulukukkia

Ensimmäiset joulukukat alkaa jo vedellä viimeisiään, pitää käydä kohta uusiin päivittämässä. Hyasintin tuoksua pitää jouluna olla, jos ei muita koristeita oliskaan.

 

Kangasmaskeja

Kaivelin kangastilkkuja ja löysin niille käyttöä maskeina. Tämä malli on oma mukaelma marttojen maskiohjeesta. Vaikka minusta nämä näyttävät enemmänkin lasten kestovaipoilta.

 

                                


Kuistin lumihiutale ja pikkuporo.