Valitse sivu

Valoa kaipaan

Harmaa ja hämärä saapuu. Sitä vastaan pyristelen valojen ja suklaan voimin. Hyvät kirjat auttavat myös. Kirkasvalolamppu pitänee pian hankkia.
Ullakolta kaivoin himmelin taas ikkunaan, kuistille ja pihalle valot odottavat vielä asentamista. Kun loka- ja marraskuusta selviää, niin sen jälkeen jaksaa taas paremmin porskuttaa. Kohta alan jo odottamaan kevättä ja jännäämään mitä uutta, syksyllä istutettua sipulia taas pihassa nousee. Nyt olisi hyvä aika ryhtyä talviunille ja herätä maaliskuun alussa uuteen kevääseen ja kesään.

Liputankoon nostetiin valonauha. Kauas se näkyykin, kun on 11-metrisessä tangossa. Koirapuiston koirat isäntineen katsoivat valoja ihmeissään. Naapuri siihen niin ihastui, että varmaan kohta nähdään heidänkin pihallaan samanlainen koristus.  Mukavia naapureita löytyy täältä Niiralastakin.

 

Kauniita sisustuksia

Taas tätä lehteä lukiessa huomaan miten ruotsissa tehdään kauniinpia koteja. Miten siellä onkin moni asia hoidettu paremmin kuin Suomessa. Ainakin tyyli pukeutumisessa ja sisustamisessa, ruoka…

 

Askartelua

Kurpitsa on koverrettu ja valaistu. Halloween-karkit hankittu. Enää ei ole lapset niin pieniä, että kotia stailattaisiin kummitus- ja hämähäkkirekvisiitalla teeman mukaan. Lyhtyjä ja roihuja laitetaan silti pihalle.

 

Cyndi Lauperin mustavalkeaa maailmaa 80-luvulta.