Valitse sivu

 UUSIA ALKUJA

Vuoden alussa toivoin paljon uusia asioita tälle vuodelle.  Ja nyt on paljon uutta ehtinyt tapahtua. Ikävin asia on ollut vanhan Kalle-kissan uupuminen ja kunnon heikentyminen. Niinpä se piti viedä eläinlääkärin lopetettavaksi. Ikää oli ehtinyt kertyä jo yli 16 vuotta, niin että kissan viimeinen päivä oli odotettavissa. Nyt odotetaan tuhkauurnaa kotiin ja sitten maan sulamista, että voidaan uurna takapihalle haudata.

Onneksi paljon hyvääkin on ehtinyt tässä maaliskuussa tapahtua. Uusi, paljon odottamani työ, ihan Kuopion keskustassa on ollut enemmän kuin piristävä. Uudet työtehtävät, uusi ympäristö ja uudet ihmiset ovat olleet hieno asia. Nyt vain korona voi muuttaa kaikki kuviot uusiksi töidenkin suhteen.  Pitää miettiä moni asia omassa käyttäytymisessä uudestaan. Miten toimia niin, ettei kuljeta virusta kaikkein läheisimpiin ihmisiin tai itse sairastuisi. Toivottavasti mahdollisimman moni selviäsi tästä poikkeustilantesta vain pienillä ”henkisillä mustelmilla”.

Työmatkan varrelle tulee nyt Valkeisenlampi, eikä matkaa ole kahtakaan kilometriä.  Tässä kuvassa lampi auringon noustessa, n. klo 7 kuvattuna. Eipä ole vielä montakaan vastaantulijaa siihen aikaan.

 Pääsiäistä kohti

Pashaa ja mämmiä on jo tullut maisteltua. Pääsiäisestä olen aina pitänyt, en uskonnollisessa, vaan ihan muussa mielessä. Paastoa voisi kokeilla, mutta ehkä sitten ensi vuonna. 🙂 Pääsiäiskoristeita pitää alkaa kohta etsimään. Narsisseja on jo kuistin ikkunaa piristämässä. Nämä Arabian vanhat munakupit pääsevät mukaan pääsiäisen kattaukseen.

 

 

 maata näkyvissä!

Pihalla alkaa taas (vaihteeksi) olla nurmikkoa (=sammalta, voikukkia ja vähän vanhaa nurmea) näkyvissä. Joko sitä pääsisi kohta haravoimaan.

 

 

Too Young to Die. Kalle R.I.P.

Ja tässä ”musiikkivideo” vuodelta 1977. Tätä kappaletta on tullut enempi kuunneltua uudempana Red Hot Chili Peppersien/Faith no Moren  versiona. Tässä on kyllä enemmän hohtoa. – Oliskin elämä yhtä iisiä kuin sunnuntaiaamut.